iQdrive Bussum

iQdrive | Rijschool Bussum

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: iQdrive Bussum!?

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Bussum in 2018 voor dat 30 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Bussum. Naast Bussum rijdt hij ook in Hilversumse Meent, Naarden en zelfs in Naardermeer. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Hilversum, Huizen en Muiden.

Onze rijinstructeur in Bussum over iQdrive: "Als instructeur van iQdrive houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij iQdrive les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Bussum. Indy uit Bussum: "Mijn twee jaar oudere zus heeft in totaal 70 lessen afgenomen bij een andere rijschool. Dat wilde ik niet. Ik had daar ook het geld niet voor. In mijn zoektocht op iQdrive gestuit en ja hoor: na 24 lessen mijn rijbewijs in de pocket. Toppie!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Neem contact op met één van onze instructeurs. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles