iQdrive Brielle

iQdrive | Rijschool Brielle

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Rijschool iQdrive helpt jou in Brielle veilig en snel op weg.

Jaarlijks ontvangen ruwweg 100 leerlingen in Brielle hun roze pasje. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Brielle.

De lessen in Brielle worden verzorgd door een ervaren instructeur. Woon je in Tinte, Vierpolders of Kruiningergors? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Op zoek naar een instructeur in Maassluis, Hellevoetsluis of Hoek van Holland? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Brielle over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Brielle. Dirk uit Brielle: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in Brielle? Dan word je thuis opgehaald.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Start direct met lessen in Brielle. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles