Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Breda

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Breda

Breda staat bekend om zijn gezelligheid, maar is ook zeker een stad met druk verkeer. De vele verschillende verkeerssituaties maken het soms erg lastig, laat staan dat jij je auto in net dat ene kleine parkeervakje moet parkeren.

Rijschool iQdrive stoomt jou volledig klaar als een volwaardig verkeersdeelnemer. Dus woon jij in Breda en ben jij op zoek naar een rijschool in Breda die jou de nodige persoonlijke aandacht geeft? Dan ben je bij iQdrive Rijopleidingen aan het juiste adres.

Lespakketten rijschool Breda

Om op jouw wensen te kunnen inspelen bieden wij jou verschillende lespakketten aan. Zo kunnen je bij een reguliere opleiding jouw niveau bepalen en kan jij examen doen wanneer jij denkt dat je er klaar voor bent. Ook kun je bij ons terecht voor een spoedopleiding. Deze spoedopleiding is vooral relevant als jij binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs nodig hebt voor bijvoorbeeld werk, studie of vakantie.

En wist je trouwens al dat je vanaf je 17e verjaardag praktijkexamen kunt afleggen? Met ons 2toDrive programma kun jij voor je 18e al je rijbewijs halen.

Rijbewijs garant

Wanneer je uit Breda komt en op zoek bent naar een rijschool, dan is dit jouw kans om je rijbewijs te halen via iQdrive. Bij iQdrive begrijpen wij dat het halen van je rijbewijs soms duur kan zijn. Daarom bieden wij het volgende gratis aan.

  1. Gratis Herexamen(s) t.w.v. €235,-
  2. Gratis Tussentijdse toets t.w.v. €250,-
  3. Gratis Proefrijles t.w.v. €20,-

Ook kun je bij ons je rijbewijs in termijnen betalen.

iQdrive, jouw rijschool in Tilburg

Door middel van een vaste instructeur sta jij bij iQdrive altijd centraal. Tijdens de opleiding wordt je voortgang nauwlettend in de gaten gehouden. Daarnaast geven wij jou altijd een vertrouwd gevoel, waardoor jij je volledig kunt concentreren op de weg.

Contact of proefles aanvragen

Dus ben jij op zoek naar een rijschool en woon je in Breda? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een proefles aan via het formulier rechts.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles