iQdrive | Rijschool Breda

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Breda.

2018 was iQdrive goed voor 60 extra weggebruikers! De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Breda en omstreken.

iQdrive Breda geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als IJpelaar, Teteringen of Baarschot? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive rijdt door heel het land, ook in Dongen, Etten-Leur of Raamsdonksveer.

Onze rijinstructeur in Breda over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Vaj uit Breda: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive."

Wij zijn de beste rijschool in Breda

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat je gegevens achter. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles