iQdrive | Rijschool Breda

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Breda!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Breda in 2018 voor dat 60 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

De rij-instructeur in Breda stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals IJpelaar, Teteringen en Baarschot. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Dongen, Etten-Leur en Raamsdonksveer.

Onze rijinstructeur in Breda over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Breda."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Breda. Elif uit Breda: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Breda!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles