Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Boxtel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Boxtel

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Boxtel. 1,2,3, GO! Bij iQdrive Boxtel! kun je naast de standaardpakketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 40 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Boxtel. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Boxtel.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Boxtel tegen een scherp tarief. Niet alleen inwoners uit Boxtel, maar ook mensen uit Nergena, Tongeren of Heult haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in OisterwijkDen Bosch en Best.

Onze rijinstructeur in Boxtel over iQdrive: “De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Boxtel zit zelfs op een 9,3! Sepmeijer uit Boxtel: “Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!”

Alle pluspunten opgesomd:

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Boxtel!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Boxtel voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles