Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Bovenkarspel

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Bovenkarspel

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? iQdrive heeft ook een rijschool in Bovenkarspel!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Bovenkarspel in 2018 voor dat 10 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

iQdrive Bovenkarspel geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Vanuit Bovenkarspel verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Lutjebroek, Grootebroek en Broekerhaven. Wil je rijlessen volgen in EnkhuizenZwaag of Medemblik, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Bovenkarspel over iQdrive: “Ik ben nog steeds net zo waanzinnig enthousiast als mijn leerling slaagt als mij mijn eerste leerling die zijn papiertje haalde.”

Onze iQdrive-instructeur in Bovenkarspel is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Heusden uit Bovenkarspel: “Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij ’s avonds tijd vrij, kanjer!”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Bovenkarspel voor jou reserveren? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles