iQdrive Bovenkarspel

iQdrive | Rijschool Bovenkarspel

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Kies voor iQdrive in Bovenkarspel, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

In 2018 kregen maar liefst 10 jongvolwassenen hun rijbewijs in Bovenkarspel. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

iQdrive Bovenkarspel selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Ook wanneer je in Lutjebroek, Grootebroek of Broekerhaven woont, komt hij je thuis ophalen. Enkhuizen, Zwaag en Medemblik behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Bovenkarspel over iQdrive: “Flexibele werktijden, maar wel aandacht voor een goede prestatie. Dat is wat mij, maar ook iQdrive kenmerkt. Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen! De ene leerling heeft hier iets meer tijd en rust voor nodig dan de andere leerling.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Bovenkarspel zit zelfs op een 9,3! Arie uit Bovenkarspel: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Wij zijn de beste rijschool in Bovenkarspel

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • De laagste prijs per rijles in Bovenkarspel.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Stuur ons jouw gegevens. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles