Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Boskoop

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Boskoop

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt in Boskop ? Kies voor iQdrive: de beste rijschool in Boskoop, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

Boskoop en omstreken heeft er in 2018 zo’n 10 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Boskoop.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Boskoop tegen een scherp tarief. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Laag Boskoop, Hazerswoude-Dorp of Tempel? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals WaddinxveenAlphen aan den Rijn en Bodegraven hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Boskoop over iQdrive: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Boskoop plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Boskoop zijn velen te spreken. Zervaas uit Boskoop: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Wij halen je thuis in Boskoop op (en brengen je thuis).
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles