iQdrive Boskoop

Rijles Boskoop | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Boskoop. Bij iQdrive Boskoop! haal jij binnen no time je papiertje!

Boskoop en omstreken heeft er in 2018 zo'n 10 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Boskoop en omstreken.

De rij-instructeur in Boskoop stoomt jou in een mum van tijd klaar. Onze rij-instructeur komt overal: Boskoop, Laag Boskoop, Hazerswoude-Dorp en Tempel. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Waddinxveen, Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

Onze rijinstructeur in Boskoop over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Boskoop de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

iQdrive in Boskoop heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Elisabeth uit Boskoop: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Boskoop. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Een gratis proefles in Boskoop van circa één uur.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Nergens in Boskoop betaal je minder voor een rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles