iQdrive Boskoop

Rijschool Boskoop | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? iQdrive rijdt ook in Boskoop!

2018 was iQdrive goed voor 10 extra weggebruikers! Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Boskoop? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Boskoop, dus ook in plaatsen als Laag Boskoop, Hazerswoude-Dorp of Tempel. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Waddinxveen, Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

Onze rijinstructeur in Boskoop over iQdrive: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

Oud-leerlingen in Boskoop hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Simon uit Boskoop: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Je wordt thuis opgehaald in Boskoop!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Boskoop? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles