Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Bodegraven

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Bodegraven

iQdrive biedt de beste all-in-one-pakketten aan inclusief rijbewijsgarantie. Mocht jij je rijbewijs niet in één keer halen (waar we natuurlijk niet van uit gaan), dan betaalt rijschool iQdrive jouw herexamen in Bodegraven. Tel je daarbij op dat wij jou een gratis proefles, een gratis tussentijdse toets en een online theoriecursus geven, dan begrijp je waarom rijschool iQdrive uniek is in Bodegraven.

Rijles volgen in Bodegraven

Kies je ervoor om te lessen in Bodegraven, dan komt een iQdrive instructeur jou thuis ophalen. Vervolgens leer je in stappen controle te krijgen over de auto, door dorpen/steden te rijden en over de snelweg te razen. Uiteraard doe je dit alles onder begeleiding van een goed opgeleide instructeur, want bij iQdrive willen we dat je veilig en verantwoord leert autorijden. Je hebt een vaste instructeur, zodat één iemand precies weet wat jij al wel en nog niet kunt op de weg.

Gratis proefles aanvragen

Wil je lessen bij iQdrive en profiteren van onze Rijbewjis Garantie, dan kun je het beste een gratis proefles aanvragen. Dan kunnen wij kijken hoe goed je al overweg kunt met de lesauto en een inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om in één keer te slagen voor je rijexamen.

Neem contact op met rijschool iQdrive

Heb je nog vragen over het volgen van rijlessen in Bodegraven, neem dan contact op met onze rijschool. Wil je een direct antwoord op je vraag, bel ons dan via 010 – 341 63 71. Je kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles