iQdrive Bodegraven

iQdrive | Rijschool Bodegraven

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Bodegraven! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 20 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Bodegraven. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Bodegraven. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De rij-instructeur in Bodegraven stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Bodegraven ook in Zwammerdam, Reeuwijk en Driebruggen. Wil je rijlessen volgen in Boskoop, Gouda of Alphen aan den Rijn, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Bodegraven over iQdrive: "Als je bij mij in de auto komt, is het 200% gezellig. Misschien komt het door mijn Zuid-Limburgse roots, maar ik zing graag een carnavalskraker. Zin om mee te zingen? Be my guest!"

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Bodegraven. Faye uit Bodegraven: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Alle pluspunten opgesomd:

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles