Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Blokzijl

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Blokzijl

Vind je het ook zo spannend om te beginnen bij een rijschool in Blokzijl? Nergens voor nodig! Trap deze week nog af bij iQdrive Blokzijl!

2018 liet iQdrive zo’n 40 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Blokzijl tegen een scherp tarief. Onze rij-instructeur komt overal: Blokzijl, Baarlo, Muggenbeet en Nederland. In SteenwijkEmmeloord en Wolvega rijden collega’s.

Onze rijinstructeur in Blokzijl over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Blokzijl? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Blokzijl uitblinkt met een percentage van 100%! Silfhout uit Blokzijl: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Blokzijl? We halen je thuis op!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Blokzijl en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles