iQdrive Blokzijl

iQdrive | Rijschool Blokzijl

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Start vandaag nog bij iQdrive Blokzijl!

Er gingen ruim 40 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Blokzijl. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

iQdrive Blokzijl geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Vanuit Blokzijl verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Baarlo, Muggenbeet en Nederland. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Steenwijk, Emmeloord en Wolvega.

Onze rijinstructeur in Blokzijl over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Leerlingen van iQdrive in Blokzijl raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Felix uit Blokzijl: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Alle pluspunten opgesomd:

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Blokzijl? We halen je thuis op!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Blokzijl!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Stuur ons jouw gegevens. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles