iQdrive Blokzijl

Rijschool Blokzijl | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Blokzijl. Rijschool iQdrive helpt jou in Blokzijl veilig en snel op weg.

2018 was iQdrive goed voor 40 extra weggebruikers! Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

De rij-instructeur in Blokzijl stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt overigens ook in Baarlo, Muggenbeet en Nederland. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Blokzijl met andere instructeurs in plaatsen als Steenwijk, Emmeloord en Wolvega.

Onze rijinstructeur in Blokzijl over iQdrive: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Jim uit Blokzijl: "Ik ben niet de makkelijkste leerling. Gelukkig had mijn instructeur gigantisch veel geduld met mij. Zonder hem was het nooit gelukt!"

Ook dit is rijschool iQdrive Blokzijl:

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Blokzijl voor jou reserveren? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles