Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Bleiswijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Bleiswijk

In Bleiswijk is iQdrive de nummer 1 rijschool. Wil jij gaan lessen? Bij iQdrive profiteer je van een gratis proefles, gratis herexamens en lage tarieven. Dat levert je alleen maar voordelen op!

Waarom iQdrive?

– Je wordt thuis opgehaald in Bleiswijk
– Gratis proefles
– Gratis tussentijdse toets
– Slaag je niet in één keer? Dan betalen wij jouw herexamens!
– In termijnen betalen is mogelijk
– Slechts €39,- per les

iQdrive heeft meerdere rijinstructeurs in dienst, die vooral actief zijn in de omgeving Rotterdam. Wanneer je besluit om bij ons te lessen, dan krijg je een vaste rijinstructeur toegewezen. Hij of zij haalt je thuis op en zal tijdens de eerste les kijken hoeveel lessen er in totaal nodig zijn. Op basis daarvan wordt jou het lespakket aangeraden dat het beste bij jou past. Dankzij een vaste instructeur bouw je extra zelfvertrouwen op achter het stuur.

Geïnteresseerd?

Vul rechts het formulier in voor een proefles en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je verder.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles