iQdrive Bleiswijk

iQdrive | Rijschool Bleiswijk

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Bleiswijk: rijschool iQdrive.

Wist je dat iQdrive jaarlijks 4 laat afrijden én slagen in Bleiswijk. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

iQdrive Bleiswijk geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt overigens ook in Moerkapelle, Zevenhuizen en Bergschenhoek. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Bleiswijk meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer.

Onze rijinstructeur in Bleiswijk over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Bleiswijk? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Bleiswijk. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Maaike uit Bleiswijk: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

Veilig op weg in Bleiswijk dankzij iQdrive

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Prima slagingspercentage in Bleiswijk dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles