iQdrive Bleiswijk

iQdrive | Rijschool Bleiswijk

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Bleiswijk.

We helpen op jaarbasis maar liefst 40 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

De rij-instructeur in Bleiswijk stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Bleiswijk rijdt hij ook in Moerkapelle, Zevenhuizen en zelfs in Bergschenhoek. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Bleiswijk meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer.

Onze rijinstructeur in Bleiswijk over iQdrive: We werken met z'n allen hard om de veiligste rijschool van Nederland te worden. Anticiperen is daarbij heel belangrijk. En we zoeken juist drukke gebieden op, zodat studenten geconfronteerd worden met onoverzichtelijke situaties op de weg. Dat maakt hen betere automobilisten."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Bleiswijk, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Maud uit Bleiswijk: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij iQdrive heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Ook dit is rijschool iQdrive Bleiswijk:

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Woon je in Bleiswijk? Dan word je thuis opgehaald.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Bleiswijk? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles