iQdrive Bilthoven

Rijschool Bilthoven | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? iQdrive is actief in Bilthoven.

Wist je dat iQdrive jaarlijks 4 laat afrijden én slagen in Bilthoven. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Bilthoven. Woon je in Den Dolder, Bosch en Duin of De Bilt? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. In Den Dolder, Zeist en Utrecht rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Bilthoven over iQdrive: "In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Bilthoven die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Micha uit Bilthoven: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Wij halen je thuis in Bilthoven op (en brengen je thuis).
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles