iQdrive Biddinghuizen

iQdrive | Rijschool Biddinghuizen

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Start dan vliegensvlug bij iQdrive Biddinghuizen!!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 30 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Biddinghuizen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Biddinghuizen zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Biddinghuizen, dus ook in plaatsen als Lage Bijssel, Nieuwstad of Dronten. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Biddinghuizen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Dronten, Zeewolde en Nunspeet.

Onze rijinstructeur in Biddinghuizen over iQdrive: "Als je bij mij in de auto komt, is het 200% gezellig. Misschien komt het door mijn Zuid-Limburgse roots, maar ik zing graag een carnavalskraker. Zin om mee te zingen? Be my guest!"

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Lukas uit Biddinghuizen: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Nog steeds niet overtuigd?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in de uithoek van Biddinghuizen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Wil jij lessen in Biddinghuizen en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles