iQdrive Biddinghuizen

iQdrive | Rijschool Biddinghuizen

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? In Biddinghuizen is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 30 jongeren hun rijbewijs! iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

iQdrive Biddinghuizen selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Ook wanneer je in Lage Bijssel, Nieuwstad of Dronten woont, komt hij je thuis ophalen. Op zoek naar een instructeur in Dronten, Zeewolde of Nunspeet? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Biddinghuizen over iQdrive: “Flexibele werktijden, maar wel aandacht voor een goede prestatie. Dat is wat mij, maar ook iQdrive kenmerkt. Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen! De ene leerling heeft hier iets meer tijd en rust voor nodig dan de andere leerling.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Biddinghuizen. Ize uit Biddinghuizen: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Je wordt thuis opgehaald in Biddinghuizen!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles