Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Best

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Best

Woon je in Best en ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Rijschool iQdrive verzorgt rijlessen in en rondom Best en helpt ook jou graag met het behalen van dat felbegeerde roze pasje. Wij zorgen ervoor dat je tijdens elke rijles diverse verkeerssituaties tegenkomt, zodat je tijdens je rijexamen alle situaties onder controle hebt en je in één keer zult slagen. Onze instructeurs weten zeker dat ze jou kunnen laten slagen, lukt dit niet dan betalen wij jouw herexamen.

Verschillende lespakketten in Best

Bij rijschool iQdrive in Best kun je op verschillende manieren naar je rijbewijs toewerken. Ben je zeventien jaar en wil je al starten met rijlessen, dan kun je kiezen voor 2todrive. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan kun je het beste een spoedcursus volgen. Wij bieden spoedcursussen aan van vijf, acht, elf en dertien dagen. Daarnaast kun je ook de reguliere rijopleiding volgen, waarbij je zelf het aantal lessen kunt bepalen. Uiteraard krijg je van onze instructeur wel een advies over het aantal rijlessen dat je naar verwachting nodig hebt om in één keer te slagen.

Waarom kiezen voor rijschool iQdrive?

Rijscholen zijn er genoeg, dat weten wij ook. Maar er zijn maar weinig rijscholen zoals iQdrive. Zo hanteren wij als één van de weinige Rijbewijs Garant, bestaande uit een gratis proefles, een gratis tussentijdse toets en gratis herexamen(s). Vraag de gratis proefles dus direct aan, of vul ons contactformulier in als je nog vragen hebt. Spreek je liever rechtstreeks met iemand, bel dan naar 010 – 341 63 71.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles