iQdrive Best

iQdrive | Rijschool Best

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Bij iQdrive Best! haal jij binnen no time je papiertje!

2018 behaalden 10 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

De rij-instructeur in Best stoomt jou in een mum van tijd klaar. Onze rij-instructeur komt overal: Best, Aarle, Mosselaar en Straten. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Eindhoven, Boxtel of Oisterwijk.

Onze rijinstructeur in Best over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Onze iQdrive-instructeur in Best is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Bas uit Best: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Acht. Nu ben ik er in no-time."

Waarom rijschool iQdrive Best?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Best geen punt!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Start direct met lessen in Best. Je hoeft niet te wachten.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Laat je gegevens achter. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles