Nú Extra Eindejaarskorting! Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Berkel en Rodenrijs

Home > Rijschool locaties > Rijschool Berkel en Rodenrijs

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! 1,2,3, GO! Bij iQdrive Berkel-en-rodenrijs! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 30 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Berkel-en-rodenrijs. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Berkel-en-rodenrijs en omstreken.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Berkel-en-rodenrijs, krijgt een eigen instructeur. Naast Berkel-en-rodenrijs rijdt hij ook in Bergschenhoek, Oude Leede en zelfs in 2e Vlotbrug. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als BergschenhoekBleiswijk en Zoetermeer.

Onze rijinstructeur in Berkel-en-rodenrijs over iQdrive: “Ik heb iQdrive in korte tijd zien groeien naar een landelijke speler. Ik merk in Berkel-en-rodenrijs dat steeds meer mensen aan mij denken voor een rijles.”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Hendrikszen vdbrink uit Berkel-en-rodenrijs: “Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Wij halen je thuis in Berkel-en-rodenrijs op (en brengen je thuis).
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat wat van je horen! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Eindejaarskorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles