iQdrive Berkel en Rodenrijs

Rijles Berkel en Rodenrijs | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Berkel en Rodenrijs. Bij iQdrive Berkel en Rodenrijs! haal jij binnen no time je papiertje!

Wist je dat in 2018 maar liefst 30 leerlingen slaagden in Berkel en Rodenrijs en omliggende dorpen. Het hoogste slagingspercentage van Berkel en Rodenrijs ging in 2018 naar iQdrive!

Onze instructeur in Berkel en Rodenrijs helpt jou het beste uit jezelf te halen! Ook wanneer je in Bergschenhoek, Oude Leede of 2e Vlotbrug woont, komt hij je thuis ophalen. Wil je rijlessen volgen in Bergschenhoek, Bleiswijk of Zoetermeer, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Berkel en Rodenrijs over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Leerlingen van iQdrive in Berkel en Rodenrijs raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Pien uit Berkel en Rodenrijs: “Ik zag heel erg tegen het praktijk examen op. Daardoor heb ik de dag voor het officiële examen nog een keer goed geoefend met mijn rij-instructeur. We deden net alsof het de echte examendag was. Door de goede begeleiding ben ik de dag erna geslaagd!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Nergens in Berkel en Rodenrijs betaal je minder voor een rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Ben jij onze volgende leerling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles