iQdrive Berkel en Rodenrijs

Rijschool Berkel en Rodenrijs | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? Kies dan voor de beste rijschool van Berkel en Rodenrijs: iQdrive Berkel en Rodenrijs!

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Berkel en Rodenrijs ongeveer 30 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

iQdrive Berkel en Rodenrijs selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Onze rij-instructeur komt overal: Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Oude Leede en 2e Vlotbrug. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Berkel en Rodenrijs met andere instructeurs in plaatsen als Bergschenhoek, Bleiswijk en Zoetermeer.

Onze rijinstructeur in Berkel en Rodenrijs over iQdrive: "Met sommige leerlingen krijg je echt een band.

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Berkel en Rodenrijs uitblinkt met een percentage van 100%! Evan uit Berkel en Rodenrijs: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Berkel en Rodenrijs."

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Onze rijinstructeur uit Berkel en Rodenrijs haalt je bij iedere les op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Nergens in Berkel en Rodenrijs betaal je minder voor een rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Berkel en Rodenrijs.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Berkel en Rodenrijs en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles