Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Bergschenhoek

Home > Rijschool locaties > Rijschool Bergschenhoek

Op zoek naar een goede rijschool in Bergschenhoek? iQdrive rijdt in heel Rotterdam, dus ook in Bergschenhoek. Gratis proefles en scherpe tarieven!

iQdrive biedt een gratis proefles aan ter waarde van € 39. Tijdens de proefles legt één van onze rijinstructeurs de basisprincipes uit van het autorijden. Na de proefles kijkt hij samen met jou naar het beste pakket. Wanneer je nog nooit in een auto hebt gereden, moet je rekening houden met circa 35 tot 45 lessen.

Kom je bij een andere rijschool vandaan of heb je in het buitenland al je rijbewijs gehaald? Dan zijn er minder lessen nodig.

iQdrive: gegarandeerd kwaliteit lessen in Bergschenhoek

iQdrive gaat voor kwaliteit. Daarom betaal jij niet voor herexamen(s). Wij nemen die kosten voor onze rekening. Het hoge slagingspercentage bewijst dat veel van onze kandidaten in één keer slagen. Uit ervaring weten we dat er minder druk is wanneer kandidaten weten dat zij niet hoeven te betalen voor herexamens, waardoor meer jongeren slagen.

Een rijles kost bij ons maar €39,- per les. Dat is goedkoper dan bij veel andere rijscholen, zeker in combinatie met gratis herexamen(s), gratis tussentijdse toets en een gratis proefles!

Proefles aanvragen in Berschenhoek

Wil jij een proefles? Vul rechts het formulier ‘Ja, ik wil een proefrijles’ in en je wordt thuis opgehaald in Bergschenhoek! Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles