iQdrive Bergschenhoek

iQdrive | Rijschool Bergschenhoek

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Bergschenhoek!

Ieder jaar slagen ongeveer 20 leerlingen in Bergschenhoek. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

iQdrive Bergschenhoek selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Woon je in De Rotte, Berkel en Rodenrijs of Oud Verlaat? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Rotterdam.

Onze rijinstructeur in Bergschenhoek over iQdrive: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Bergschenhoek zit zelfs op een 9,3! Samu uit Bergschenhoek: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Bergschenhoek.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Wil jij lessen in Bergschenhoek en omgeving? Laat je gegevens achter. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles