iQdrive Bergschenhoek

iQdrive | Rijschool Bergschenhoek

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Trap deze week nog af bij iQdrive Bergschenhoek!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 20 jongeren hun rijbewijs in Bergschenhoek. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

De rijlessen in Bergschenhoek worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Bergschenhoek, maar ook in De Rotte, Berkel en Rodenrijs en Oud Verlaat. Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Rotterdam behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Bergschenhoek over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Joep uit Bergschenhoek: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Je wordt thuis opgehaald in Bergschenhoek!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles