Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Bergen op Zoom

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Bergen op Zoom

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Maak een rijdende start bij iQdrive Bergen-op-zoom!

Vorig jaar slaagden 50 leerlingen in Bergen-op-zoom in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

iQdrive Bergen-op-zoom selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Vetterik, Spinolaberg en Nieuwe Molen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Bergen-op-zoom met andere instructeurs in plaatsen als SteenbergenRoosendaal en Oud Gastel.

Onze rijinstructeur in Bergen-op-zoom over iQdrive: “Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo’n te gekke rijschool werk!”

Onze instructeur in Bergen-op-zoom is één van de meest populaire instructeurs. Meulenbrugge uit Bergen-op-zoom: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Ook dit is rijschool iQdrive Bergen-op-zoom:

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Prima slagingspercentage in Bergen-op-zoom dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles