Rijschool Bergen op Zoom | iQdrive

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? In Bergen op Zoom is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 5 laat afrijden én slagen in Bergen op Zoom. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

iQdrive Bergen op Zoom geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt overigens niet alleen in Bergen op Zoom, maar ook in Vetterik, Spinolaberg en Nieuwe Molen. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Steenbergen, Roosendaal en Oud Gastel.

Onze rijinstructeur in Bergen op Zoom over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Bergen op Zoom zit zelfs op een 9,3! Roan uit Bergen op Zoom: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Alle pluspunten opgesomd:

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Bergen op Zoom en omgeving? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles