Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Bergambacht

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Bergambacht

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? In Bergambacht is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Onze instructeurs hebben in 2018 80 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Bergambacht te bemachtigen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Bergambacht is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt overigens ook in Tussenlanen, Ammerstol en Kadijk. In SchoonhovenGouda en Lopik rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Bergambacht over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen.”

Onze iQdrive-instructeur in Bergambacht is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Lankamp uit Bergambacht: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Bergambacht te kiezen!

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Soms zit het afrijden tegen… iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles