iQdrive Bergambacht

Rijschool Bergambacht | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Sla je slag bij iQdrive in Bergambacht, waar je deze week nog kunt beginnen!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Bergambacht in 2018 voor dat 80 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De rij-instructeur in Bergambacht stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Tussenlanen, Ammerstol en Kadijk. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Schoonhoven, Gouda en Lopik.

Onze rijinstructeur in Bergambacht over iQdrive: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Oud-leerlingen verspreiden in Bergambacht en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Kirsten uit Bergambacht: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Bergambacht te kiezen!

  • Een gratis proefles in Bergambacht van circa één uur.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Laat wat van je horen! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles