iQdrive Bergambacht

Rijschool Bergambacht | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Bergambacht naar Schoonhoven of Tussenlanen cruisen? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Bergambacht.

Ieder jaar slagen ongeveer 80 leerlingen in Bergambacht. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Bergambacht. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Bergambacht zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens niet alleen in Bergambacht, maar ook in Tussenlanen, Ammerstol en Kadijk. Schoonhoven, Gouda en Lopik zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Bergambacht over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

iQdrive in Bergambacht heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Eline uit Bergambacht: "Dankzij iQdrive ben ik eindelijk over mijn faalangst heen! Mijn instructeur was de rust zelve, precies wat ik nodig had!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Een gratis proefles in Bergambacht van circa één uur.
  • Woon je in Bergambacht? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • De laagste prijs per rijles in Bergambacht.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles