Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Beneden-Leeuwen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Beneden-Leeuwen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Stap achter het stuur bij iQdrive in Beneden-Leeuwen!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 6 laat afrijden én slagen in Beneden-Leeuwen. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De lessen in Beneden-Leeuwen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Beneden-Leeuwen, maar ook in Warnel, Boven-Leeuwen en Echteld. LiendenKesteren en Tiel zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Beneden-Leeuwen over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Beneden-Leeuwen. Veldhuise uit Beneden-Leeuwen: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto’s.
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles