Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Barneveld

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Barneveld

iQdrive geeft rijlessen in veel verschillende plaatsen, waaronder ook Barneveld. Woon jij in Barneveld en ben je op zoek naar een erkende rijschool die jou leert auto rijden? Wacht niet langer meer en neem contact op met rijschool iQdrive in Barneveld. Onze instructeurs staan te popelen om met jou aan de slag te gaan.

Lespakket op maat in Barneveld

Bij rijschool iQdrive bepaal je zelf hoeveel lessen je volgt en in welke vorm. Je kunt kiezen voor het reguliere lespakket waarbij wij je adviseren over het aantal lessen dat je nodig hebt om te slagen. Gemiddeld gezien zal dit tussen de 35 en 45 rijlessen liggen. Heb je echter meer of minder rijlessen nodig, dan is dat uiteraard mogelijk. Daarnaast kun je kiezen voor een spoedopleiding in Barneveld van vijf, acht, elf of dertien dagen. Ben je zeventien jaar en op zoek naar een rijschool, dan kun je bij iQdrive kiezen voor 2todrive.

Meer informatie over rijschool iQdrive

Kies je voor rijschool iQdrive, dan haalt onze instructeur je thuis op. Maar het is ook mogelijk om vanaf je werk of van school opgehaald te worden. Tijdens de eerste paar rijlessen leren we je de auto onder controle krijgen, evenals de basis van het auto rijden. Later ga je rijden in drukkere steden en op de snelweg. In dorpen en steden kunnen we je leren hoe je moet straatje keren en hoe je de hellingproef succesvol doorstaat.

Vraag een gratis proefles aan

Jeuken je handen en kun je niet wachten tot je zelf plaats mag nemen achter het stuur, plan dan vandaag nog een proefles in met één van onze instructeurs. Heb je eerst nog andere vragen, vul dan het contactformulier in of bel naar 010 – 341 63 71.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles