iQdrive | Rijschool Barneveld

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Rijschool iQdrive helpt jou in Barneveld veilig en snel op weg.

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 60 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Barneveld. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Barneveld van 70 procent!

De rij-instructeur in Barneveld stoomt jou in een mum van tijd klaar. Onze rij-instructeur komt overal: Barneveld, Harselaar, Walderveen en Esveld. In omliggende plaatsen zoals Stroe, Leusden en Veenendaal hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Barneveld over iQdrive: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Jorn uit Barneveld: "Ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden op zak. En dan te bedenken dat mijn klasgenoot en bijna een jaar over deed. Bij iQdrive kun je zo vaak in de week lessen als je zelf wilt!"

Waarom rijschool iQdrive Barneveld?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles