iQdrive | Rijschool Barneveld

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Bij iQdrive Barneveld! haal jij binnen no time je papiertje!

In 2018 hielpen we 60 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Barneveld. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Barneveld en omstreken.

Onze instructeur rijdt in Barneveld. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Barneveld ook in Harselaar, Walderveen en Esveld. Stroe, Leusden en Veenendaal zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Barneveld over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Barneveld zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Fabian uit Barneveld: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

6 keiharde feiten:

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Wij halen je thuis in Barneveld op (en brengen je thuis).
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Barneveld.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles