Rijles Barendrecht | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Barendrecht. iQdrive is actief in Barendrecht.

In Barendrecht hebben we in 2018 ongeveer 90 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De rijlessen in Barendrecht worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Overigens lest hij naast Barendrecht ook in naburige plaatsen als Carnisse, Smitshoek en Koedood. Op zoek naar een instructeur in Heinenoord, Mijnsheerenland of Heerjansdam? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Barendrecht over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Barendrecht. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Lucas uit Barendrecht: "Ik ben in 2018 bij iQdrive gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, iQdrive}!

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage in Barendrecht.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles