Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Badhoevedorp

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Badhoevedorp

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Kies dan voor de beste rijschool van Badhoevedorp: iQdrive Badhoevedorp!

In 2018 kregen maar liefst 60 jongvolwassenen hun rijbewijs in Badhoevedorp. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De rij-instructeur in Badhoevedorp stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt overigens niet alleen in Badhoevedorp, maar ook in Lijnden, Zwanenburg en Vijfhuizen. AmsterdamAmstelveen en Hoofddorp zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Badhoevedorp over iQdrive: “In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden.”

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Feenstra uit Badhoevedorp: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Waarom rijschool iQdrive Badhoevedorp?

 • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Badhoevedorp geen punt!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles