iQdrive Badhoevedorp

iQdrive | Rijschool Badhoevedorp

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Badhoevedorp!

Vorig jaar slaagden 60 leerlingen in Badhoevedorp in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. iQdrive is snel gegroeid in Badhoevedorp, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De rij-instructeur in Badhoevedorp stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Lijnden, Zwanenburg of Vijfhuizen? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Amsterdam, Amstelveen of Hoofddorp.

Onze rijinstructeur in Badhoevedorp over iQdrive: “In mijn kwart eeuw als instructeur heb ik een grote diversiteit aan leerlingen gezien. Ik weet hierdoor iedereen een persoonlijk en passend leertraject te bieden."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Badhoevedorp die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Mirte uit Badhoevedorp: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Badhoevedorp? Vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles