iQdrive Badhoevedorp

iQdrive | Rijschool Badhoevedorp

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Badhoevedorp!

2018 liet iQdrive zo'n 60 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Badhoevedorp tegen een scherp tarief. Woon je in Lijnden, Zwanenburg of Vijfhuizen? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Badhoevedorp over iQdrive: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Badhoevedorp zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Xavi uit Badhoevedorp: “Ik vond het autorijden heel spannend. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld met me en stelde me elke keer weer op mijn gemak. Daardoor heb ik na 30 lessen mijn praktijkexamen gedaan en ben ik in één keer geslaagd!”

Waarom rijschool iQdrive Badhoevedorp?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Badhoevedorp!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles