iQdrive Baarn

iQdrive | Rijschool Baarn

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Maak een rijdende start bij iQdrive Baarn!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 50 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze instructeur in Baarn helpt jou het beste uit jezelf te halen! Ook wanneer je in Nieuw-Loosdrecht, Laren of Blaricum woont, komt hij je thuis ophalen. In Hilversum, Den Dolder en Amersfoort rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Baarn over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Onze instructeur in Baarn is één van de meest populaire instructeurs. Isa uit Baarn: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in de uithoek van Baarn, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Baarn!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles