Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Assen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Assen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Trap deze week nog af bij iQdrive Assen!

Wist je dat in 2018 maar liefst 90 leerlingen slaagden in Assen en omliggende dorpen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Assen en omstreken.

Onze rijinstructeur in Assen heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt tevens in de regio van Assen en doet daarbij plaatsen aan als Kloosterveen, Zeijerveen of Witten. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in HijkenBeilen en Haulerwijk.

Onze rijinstructeur in Assen over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

iQdrive in Assen heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Veldpape uit Assen: “Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, iQdrive.”

Alle pluspunten opgesomd:

 • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Je wordt thuis opgehaald in Assen!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Prima slagingspercentage in Assen dankzij unieke lesmethode.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles