iQdrive | Rijschool Assen

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? In Assen is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

2018 behaalden 90 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Assen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Kloosterveen, Zeijerveen en Witten. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Assen met andere instructeurs in plaatsen als Hijken, Beilen en Haulerwijk.

Onze rijinstructeur in Assen over iQdrive: “Alle rijinstructeurs bij iQdrive zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma - het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Assen? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Assen. Matthijs uit Assen: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

6 keiharde feiten:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in Assen? Dan word je thuis opgehaald.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles