iQdrive | Rijschool Arnhem

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Arnhem.

2018 liet iQdrive zo'n 30 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Arnhem.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Arnhem, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Arnhem, dus ook in plaatsen als Praets, Elden of Rijkerswoerd. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Arnhem met andere instructeurs in plaatsen als Elst, Zevenaar en Didam.

Onze rijinstructeur in Arnhem over iQdrive: "Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen 's avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij iQdrive zonder extra kosten."

Oud-leerlingen in Arnhem hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Veerle uit Arnhem: "Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles