Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Arnemuiden

Home > Rijschool locaties > Rijschool Arnemuiden

Heb jij wellicht een coureur in je zitten? Vertrouw op de jarenlange ervaring van iQdrive Arnemuiden!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 40 jongeren hun rijbewijs in Arnemuiden. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Arnemuiden tegen een scherp tarief. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Arnemuiden ook in Middelburg, Kleverskerke en Nieuwen Sint Joosland. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als VeereHeinkenszand en Middelburg. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Arnemuiden over iQdrive: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Lise uit Arnemuiden: “Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik helaas voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Arnemuiden geen punt!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles