Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Arent van Lierstraat

Home > Rijschool locaties > Rijschool Arent van Lierstraat

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Arent-van-Lierstraat!!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Arent-van-Lierstraat in 2018 voor dat 50 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

De rij-instructeur in Arent-van-Lierstraat stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Arent-van-Lierstraat rijdt hij ook in Maasdam, ‘s-Gravendeel en zelfs in Puttershoek. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook PuttershoekZwijndrecht of Heerjansdam.

Onze rijinstructeur in Arent-van-Lierstraat over iQdrive: “Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis.”

Leerlingen van iQdrive in Arent-van-Lierstraat raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Wolterbeek uit Arent-van-Lierstraat: “Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij ’s avonds tijd vrij, kanjer!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Klaar om te starten met lessen in Arent-van-Lierstraat? Neem contact op met één van onze instructeurs. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles