Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Apeldoorn

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Apeldoorn

Wil jij straks in je eigen auto van Apeldoorn naar Twello of Schoonlocht cruisen? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Apeldoorn!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 30 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

iQdrive Apeldoorn selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Niet alleen inwoners uit Apeldoorn, maar ook mensen uit Schoonlocht, Steenkamp of Engeland haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in TwelloElspeet of Deventer.

Onze rijinstructeur in Apeldoorn over iQdrive: “Jaarlijks gebeuren er ongelofelijk veel ongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Dat vind ik vreselijk om te horen. Mijn rijlessen draaien daarom niet alleen om op tijd doorschakelen en bochten perfect nemen, maar vooral om veilig rijden.”

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Apeldoorn uitblinkt met een percentage van 100%! Boekestein uit Apeldoorn: “Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestart met lessen bij mijn instructeur in Apeldoorn. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds.”

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

 • Een gratis proefles in Apeldoorn van circa één uur.
 • Wij halen je thuis in Apeldoorn op (en brengen je thuis).
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Apeldoorn!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Apeldoorn en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles