iQdrive | Rijschool Apeldoorn

Sta jij al strak van de adrenaline? Bij iQdrive in Apeldoorn ben je aan het juiste adres.

2018 was iQdrive goed voor 30 extra weggebruikers! iQdrive is snel gegroeid in Apeldoorn, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Apeldoorn tegen een scherp tarief. Hij rijdt overigens ook in Schoonlocht, Steenkamp en Engeland. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Twello, Elspeet en Deventer.

Onze rijinstructeur in Apeldoorn over iQdrive: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Onze instructeur in Apeldoorn is één van de meest populaire instructeurs. Tobias uit Apeldoorn: "Als je mij vraagt of ik weet hoe ik ruitenwisservloeistof moet bijvullen? Dat zou ik echt niet weten. Maar... rijden kan ik wel, met dank aan mijn instructeur. In totaal 28 lessen afgenomen en in één keer geslaagd: helemaal blij."

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Onze rijinstructeur uit Apeldoorn haalt je bij iedere les op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles