iQdrive | Rijschool Apeldoorn

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Kies voor iQdrive in Apeldoorn, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Apeldoorn in 2018 voor dat 30 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

De rij-instructeur in Apeldoorn stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Apeldoorn, dus ook in plaatsen als Schoonlocht, Steenkamp of Engeland. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Twello, Elspeet en Deventer. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Apeldoorn over iQdrive: "Het lijkt me heel leuk als ik je mag begeleiden met lessen. Wil je meer over mij weten? Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd, heb twee katten en wekelijks vind je me op het korfbalveld."

iQdrive in Apeldoorn is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Hanna uit Apeldoorn: "Wanneer je in het bezit bent van je rijbewijs gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De vrijheid is zo verademend!"

Veilig op weg in Apeldoorn dankzij iQdrive

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles