Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Amsterdam

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Amsterdam

Je rijbewijs halen in Amsterdam? Door het hectische verkeer en de drukke Amsterdamse straten moet je een autorijschool hebben die jou met vertrouwen de weg op stuurt. Rijschool iQdrive geeft rijlessen in Amsterdam. Dus woon jij in Amsterdam en wil jij je rijbewijs halen? Schrijf je direct in bij onze rijschool in Amsterdam en start deze week nog met je autorijlessen!

Een rijschool in elke regio van Amsterdam

iQdrive is de autorijschool bij jou in Amsterdam, dus ook bij jou in de buurt. Of je nou in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, Zuidoost of West woont, werkt of naar school gaat, wij halen jou op waar je maar wilt en zetten je ook netjes weer af. Zelfs het drukke centrum van Amsterdam is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast geeft iQdrive ook rijlessen in de omliggende steden, zoals: Amstelveen, Haarlem en Zaandam. Vraagt direct online jouw proefles aan en je ziet ons binnen de kortste keren bij jou voor de deur.

De beste rijschool van Amsterdam – iQdrive

Bij autorijschool iQdrive sta jij centraal. Dus ben je op zoek naar de beste rijschool van Amsterdam en ben je benieuwd naar onze persoonlijke aanpak? Vraag dan een proefles aan om kennis te maken. Op basis van de proefles maakt de rij instructeur een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Als starter met weinig ervaring heb je gemiddeld zo’n 35 tot 45 rijlessen nodig. Ervaren rijinstructeurs en een goede rijschool bij jou in de buurt, wat wil je nog meer?

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Amsterdam

In een drukke stad als Amsterdam vliegt de tijd voorbij. Dan is wel zo fijn als je met spoed je rijbewijs kunt halen. iQdrive biedt in Amsterdam ook de mogelijkheid om snel je rijbewijs te halen, zodat jij binnen no-time te trotse eigenaar bent van dat felbegeerde roze pasje. Naast de reguliere rijlessen is het ook mogelijk om een spoedcursus te volgen van slechts 5 tot 13 dagen. Dat is nog eens snel!

Goedkope rijschool in Amsterdam

Heb je hard gespaard en wil je goedkope rijlessen volgen? Dat kan! iQdrive is een goedkope rijschool in Amsterdam en we zijn er op gericht je zo snel mogelijk af te laten rijden. Om het goedkoper te maken voor jou, bieden wij je een aantal gratis diensten aan. Zo is de proefles gratis bij afname van een lespakket, hoef je niet te betalen voor je tussentijdse toets en zijn eventuele herexamens ook gratis. Tot slot is het mogelijk om jouw rijbewijs in termijnen te betalen. Profiteer ook van deze voordelen en schrijf je direct in bij onze rijschool in Amsterdam!

Wil je meer weten over onze rijschool in Amsterdam of over de rijlessen? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: iQdrive geeft uitsluitend autorijlessen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles