Rijschool Amsterdam | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? iQdrive rijdt ook in Amsterdam!

Jaarlijks ontvangen ruwweg 110 leerlingen in Amsterdam hun roze pasje. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

De rij-instructeur in Amsterdam stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Amsterdam ook in Duivendrecht, Diemen en Landsmeer. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Diemen, Amstelveen of Zaandam.

Onze rijinstructeur in Amsterdam over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Leerlingen uit Amsterdam spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Jannetje uit Amsterdam: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Je wordt thuis opgehaald in Amsterdam!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Amsterdam.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles