iQdrive | Rijschool Amsterdam

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? iQdrive heeft ook een rijinstructeur in Amsterdam!

Vorig jaar slaagden 110 leerlingen in Amsterdam in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De rij-instructeur in Amsterdam stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Duivendrecht, Diemen of Landsmeer? Dan komt hij je thuis ophalen! Wil je rijlessen volgen in Diemen, Amstelveen of Zaandam, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Amsterdam over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Amsterdam. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Oud-leerlingen verspreiden in Amsterdam en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Dylano uit Amsterdam: "Als ik iQdrive met één woord moet omschrijven? Dan kies ik voor 'snel'. Ik kon namelijk direct starten en koos toen voor een spoedopleiding. Binnen twee weken was ik geslaagd, ook omdat ik al mijn theorie had gehaald. Dat heb ik mede te danken aan mijn rijinstructeur."

Alle pluspunten opgesomd:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles