Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Amstelveen

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Amstelveen

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Amstelveen is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

In 2018 hielpen we 30 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Amstelveen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Amstelveen verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Amstelveen, maar ook in Amsterdam-Duivendrecht, Bovenkerk en Ouderkerk aan de Amstel. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als AmsterdamBadhoevedorp en Diemen.

Onze rijinstructeur in Amstelveen over iQdrive: “Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Amstelveen de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest *knipoog* maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie.”

Onze iQdrive-instructeur in Amstelveen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Velthuizen uit Amstelveen: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

6 keiharde feiten:

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Amstelveen.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Klaar om te starten met lessen in Amstelveen? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles