iQdrive | Rijschool Amstelveen

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Stap achter het stuur bij iQdrive in Amstelveen!

Wist je dat in 2018 maar liefst 30 leerlingen slaagden in Amstelveen en omliggende dorpen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Amstelveen. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Amsterdam-Duivendrecht, Bovenkerk en Ouderkerk aan de Amstel. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Amsterdam, Badhoevedorp en Diemen.

Onze rijinstructeur in Amstelveen over iQdrive: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

Onze iQdrive-instructeur in Amstelveen is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Joey uit Amstelveen: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles