iQdrive | Rijschool Amstelveen

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Amstelveen!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 30 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Amstelveen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De rij-instructeur in Amstelveen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Overigens lest hij naast Amstelveen ook in naburige plaatsen als Amsterdam-Duivendrecht, Bovenkerk en Ouderkerk aan de Amstel. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Amstelveen met andere instructeurs in plaatsen als Amsterdam, Badhoevedorp en Diemen.

Onze rijinstructeur in Amstelveen over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Amstelveen. Feline uit Amsterdam-Duivendrecht: "Ik kom niet uit Amstelveen, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Amstelveen te kiezen!

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in Amstelveen? Dan word je thuis opgehaald.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Nergens in Amstelveen betaal je minder voor een rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles