Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Amersfoort

Home > Rijschool locaties > Rijschool Amersfoort

Sta jij al strak van de adrenaline? Start deze week bij iQdrive Amersfoort!

In 2018 hielp iQdrive circa 90 leerlingen op weg in Amersfoort. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Amersfoort en omstreken.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Amersfoort. Overigens lest hij naast Amersfoort ook in naburige plaatsen als Stoutenburg, Oud-Leusden en Hoogland. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Amersfoort meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in LeusdenBaarn en Nijkerk.

Onze rijinstructeur in Amersfoort over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen.”

iQdrive in Amersfoort is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Monnee uit Amersfoort: “Bij iQdrive bepaal je zelf hoelang je erover doet om je rijbewijs te behalen. Een spoed pakket, een normaal pakket of een plus pakket? Ik had door mijn ziekte toch wat meer lessen nodig buiten mijn pakket om. Bij veel rijscholen ga je dan meer betalen voor de losse lessen, maar bij iQdrive was dat niet het geval. Ik kon gemakkelijk wat lessen bijboeken tot mijn praktijk examen.“

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Amersfoort te kiezen!

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Woon je in de uithoek van Amersfoort, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles