Rijschool Amersfoort | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Maak een rijdende start bij iQdrive Amersfoort!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 9 laat afrijden én slagen in Amersfoort. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Amersfoort.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Amersfoort? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Naast Amersfoort rijdt hij ook in Stoutenburg, Oud-Leusden en zelfs in Hoogland. In omliggende plaatsen zoals Leusden, Baarn en Nijkerk hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Amersfoort over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Amersfoort."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Amersfoort. Nout uit Amersfoort: “Ik vond het autorijden heel spannend. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld met me en stelde me elke keer weer op mijn gemak. Daardoor heb ik na 30 lessen mijn praktijkexamen gedaan en ben ik in één keer geslaagd!”

De kwaliteit van iQdrive in Amersfoort

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles