iQdrive | Rijschool Amersfoort

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Amersfoort.

We helpen op jaarbasis maar liefst 90 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Amersfoort verzorgt. Hij rijdt overigens ook in Stoutenburg, Oud-Leusden en Hoogland. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Leusden, Baarn en Nijkerk.

Onze rijinstructeur in Amersfoort over iQdrive: "Ik heb iQdrive in korte tijd zien groeien naar een landelijke speler. Ik merk in Amersfoort dat steeds meer mensen aan mij denken voor een rijles."

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Amersfoort. Aim uit Amersfoort: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in Amersfoort? Dan word je thuis opgehaald.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles