Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Alphen aan den Rijn

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Alphen aan den Rijn

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool? Kies net als duizenden anderen voor rijschool iQdrive in Alphen-aan-den-rijn.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 40 jongeren hun rijbewijs in Alphen-aan-den-rijn. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Onze instructeur in Alphen-aan-den-rijn helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt tevens in de regio van Alphen-aan-den-rijn en doet daarbij plaatsen aan als ‘s-Molenaarsbuurt, Ridderbuurt of Hoorn. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Alphen-aan-den-rijn meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in BoskoopBodegraven en Roelofarendsveen.

Onze rijinstructeur in Alphen-aan-den-rijn over iQdrive: “Iedere leerling is anders. Ik probeer ieder persoon daarom op de beste manier te helpen. Ik merk dat dit resulteert in de beste resultaten.”

iQdrive is trots op het feit dat de instructeur in Alphen-aan-den-rijn zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. Klap uit Alphen-aan-den-rijn: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Woon je in de uithoek van Alphen-aan-den-rijn, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Alphen-aan-den-rijn!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Wil jij lessen in Alphen-aan-den-rijn en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles