iQdrive | Rijschool Alphen aan den Rijn

Kun je niet wachten om te beginnen met rijlessen? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Alphen aan den Rijn!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 40 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Onze rijinstructeur in Alphen aan den Rijn heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Onze rij-instructeur komt overal: Alphen aan den Rijn, 's-Molenaarsbuurt, Ridderbuurt en Hoorn. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Alphen aan den Rijn meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Boskoop, Bodegraven en Roelofarendsveen.

Onze rijinstructeur in Alphen aan den Rijn over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Alphen aan den Rijn. Ruben uit Alphen aan den Rijn: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Nog steeds niet overtuigd?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Alphen aan den Rijn? We halen je thuis op!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Alphen aan den Rijn en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles