iQdrive | Rijschool Alphen aan den Rijn

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Wij van iQdrive Alphen aan den Rijn helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

In 2018 kregen maar liefst 40 jongvolwassenen hun rijbewijs in Alphen aan den Rijn. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Alphen aan den Rijn en omstreken.

iQdrive Alphen aan den Rijn geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt tevens in de regio van Alphen aan den Rijn en doet daarbij plaatsen aan als 's-Molenaarsbuurt, Ridderbuurt of Hoorn. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Boskoop, Bodegraven en Roelofarendsveen.

Onze rijinstructeur in Alphen aan den Rijn over iQdrive: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Alphen aan den Rijn. Lot uit Alphen aan den Rijn: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Een gratis proefles in Alphen aan den Rijn van circa één uur.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Het laagste uurtarief van Alphen aan den Rijn!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

206 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles