Rijschool Alphen aan den Rijn | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Alphen aan den Rijn. Rijschool iQdrive helpt jou in Alphen aan den Rijn veilig en snel op weg.

Vorig jaar slaagden 40 leerlingen in Alphen aan den Rijn in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

De rijlessen in Alphen aan den Rijn worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Alphen aan den Rijn, maar ook in 's-Molenaarsbuurt, Ridderbuurt en Hoorn. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Boskoop, Bodegraven en Roelofarendsveen.

Onze rijinstructeur in Alphen aan den Rijn over iQdrive: "Ik ben er zo trots op dat hier bij iQdrive de focus op veiligheid ligt. Veilig rijden en goed anticiperen hoort het credo te zijn van iedere rijschool."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Sep uit Alphen aan den Rijn: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Ook dit is rijschool iQdrive Alphen aan den Rijn:

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Onze rijinstructeur uit Alphen aan den Rijn haalt je bij iedere les op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat wat van je horen! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles