Rijschool Almere | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Almere. Rijschool iQdrive helpt jou in Almere veilig en snel op weg.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 70 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Almere. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Almere-Haven, Almere-Stad en Almere-Buiten. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Huizen, Muiden of Bussum.

Onze rijinstructeur in Almere over iQdrive: "Regelmatig verwelkom ik nieuwe leerlingen in mijn lesauto. Ik vind het leuk om te zien welke transformatie leerlingen doormaken. Ze beginnen vaak enigszins nerveus en gespannen aan hun eerste rijles, maar al gauw krijgen ze het vertrouwen in hun eigen kunnen. Als ze uiteindelijk te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is mijn glimlach soms nog breder dan hun eigen glimlach."

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Am uit Almere: "Er zijn veel verschillende rijscholen. Bij drie rijscholen heb ik een proefles afgenomen. Met mijn instructeur was er direct een klik. Bedankt voor de fijne tijd."

Alle pluspunten opgesomd:

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Wil jij lessen in Almere en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles