iQdrive | Rijschool Almere

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Kies - net als duizenden anderen - voor rijschool iQdrive in Almere.

2018 liet iQdrive zo'n 70 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Almere en omgeving.

iQdrive Almere geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij werkt niet alleen in Almere, maar rijdt ook in Almere-Haven, Almere-Stad en zelfs in Almere-Buiten. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Huizen, Muiden en Bussum.

Onze rijinstructeur in Almere over iQdrive: "De dag dat ik mijn rijbewijs haalde, staat me nog helder voor de geest. Dat is toch één van de mooiste momenten uit je leven. Als instructeur bij iQdrive maak ik dit moment elke keer opnieuw mee, maar dan voor mijn leerlingen. Elke keer dat een leerling slaagt, geeft dat een heerlijk gevoel."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Almere zit zelfs op een 9,3! Jildau uit Almere: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Ook dit is rijschool iQdrive Almere:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Almere.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Almere en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles